Garantie

Het planten en onderhouden van planten en bomen vindt u misschien lastig.

Dat is te begrijpen. Wij hebben daarom voor iedere plantensoort een handleiding gemaakt. Die ontvangt u bij elke bestelling. Hierin leggen we stap voor stap uit hoe u de planten moet verzorgen.

Volgt u de handleiding precies, dan is de kans op falen of doodgaan van een plant erg klein en zullen uw planten mooi gaan groeien en bloeien. Dit horen we terug van veel klanten. Bovendien krijgt u van ons aangroeigarantie. Dit betekent dat de plant binnen 1 maand na de leverdag goed geworteld is en groei laat zien.

Natuurlijk is er altijd een mogelijkheid dat een plant doodgaat of dat de groei niet zo gaat als het zou moeten. Weet dan dat u meteen contact op kunt nemen met onze klantenservice die u te woord staat in uw eigen taal. U krijgt dan van onze medewerker advies hoe u de plant het beste kunt verzorgen. Meestal is het dan opgelost. Is dat niet het geval? Stuur ons dan een e-mail met actuele foto’s van de plant(en). Binnen twee werkdagen komt onze klantenservice met een oplossing.

Heeft u vragen over garantie of wilt u een klacht melden? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 002 18 52 of info@haagplanten-heijnen.nl.