Corona update: Wij leveren zoals u van ons gewend bent. Onze transporteur levert de planten zonder persoonlijk contact.

Levering van de planten

Onze planten worden geleverd door transporteurs die gespecialiseerd zijn in pallet transport van planten naar individuele klanten.

Hierdoor bent u verzekerd van verse planten.

De planten worden eerst gebracht naar een centraal punt, dan naar het depot. Vanaf daar worden ze direct bij mensen thuis geleverd.

We verzekeren u dat onze klanten de planten op de verwachte bezorgdatum zullen ontvangen, wat net voor het weekend zal zijn in de gekozen bezorgweek. U hoeft niet thuis te zijn, en dus geen vrije dag te nemen. De planten zullen worden neergezet in uw tuin of oprijlaan.

Omdat onze planten worden geleverd met een vrachtwagen, moet uw straat wel toegankelijk zijn voor de vrachtwagen om het terrein te bereiken.

We transporteren planten op pallets of in palletdozen. Voordat de planten onze kwekerij verlaten krijgen ze nog voldoende water. De pallets zullen wij bij u thuis achterlaten zonder dat u hiervoor hoeft te betalen.

We leveren planten van woensdag tot vrijdag. U kunt kiezen voor een week die u het beste uitkomt om de planten te laten bezorgen.