Levering van de planten

Wij leveren planten in negen Europese landen: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Frankrijk, Zweden en Denemarken.

Als u een bestelling plaatst in ons eenvoudige bestelsysteem kunt u zelf kiezen voor een woensdag, donderdag of vrijdag. Doorgaans is de levertijd al tussen drie en negen werkdagen. Later afleveren kan natuurlijk altijd. Dit kunt u zelf aangeven. Is de levering gepland, dan krijgt u van ons een track en trace code, zodat u de levering kunt volgen.

De planten worden bezorgd op het door u aangegeven tijdstip. Daar kunt u van op aan, want bij ons is afspraak altijd afspraak. Thuis blijven is niet nodig, de planten worden neergezet in uw tuin, op uw oprit of oprijlaan. Het is wel van belang dat uw huis of bedrijfspand bereikbaar is met een vrachtwagen.

U kunt er zeker van zijn dat de planten geheel onbeschadigd bij u arriveren. Ze worden net vóór vertrek vers uitgestoken uit de grond, wij geven ze dan nog water en daarna worden ze vervoerd door een transporteur die gespecialiseerd is in plantenvervoer. Hij weet dus wat hij doet en wat goed is voor de planten.

Heeft u vragen over de levering van uw planten? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 002 18 52 of info@haagplanten-heijnen.nl.