Corona update: Wij leveren zoals u van ons gewend bent. Onze transporteur levert de planten zonder persoonlijk contact.

Onze kwekerij

Haagplanten Heijnen is opgericht door de familie Heijnen in 1976.

Al drie generaties lang produceert het bedrijf hoge kwaliteit haagplanten.

Door onze ervaring, solidariteit en betrokkenheid om de kwaliteit te behouden kunnen we prachtige haagplanten leveren die onze klanten gemakkelijk kunnen laten groeien in hun tuin.

Eigenaar van het bedrijf: Ramon Heijnen

Ons bedrijf is gevestigd in het rustige dorpje Roggel, in het zuiden van Nederland, vlakbij de Duitse grens. Ons bedrijf is ongeveer 8,5 hectare en door samen te werken met andere kwekerijen, kunnen we de kwaliteit hoog houden.  

Daarnaast bieden we extra services aan zoals het thuisbezorgen en een handleiding waarin staat hoe de haagplanten geplant en verzorgd moet worden. We hebben veel verschillende klanten, zowel individuele klanten als hoveniers.

We verkopen onze planten door heel Nederland. Dit is mogelijk omdat we aangesloten zijn bij een transportbedrijf. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk onze planten bij onze klanten thuis laten bezorgen.

We hebben slechts vier werknemers in onze kwekerij; vader, zoon en een paar andere medewerkers. Omdat we met een klein groepje mensen werken in de kwekerij, kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten hoge kwaliteit planten zullen ontvangen. We zijn allemaal erg betrokken bij het bedrijf en alles wat er afspeelt in de kwekerij. Het grote voordeel hiervan is dat elke werknemer zijn focus heeft op de kwekerij. We kunnen iedere plant zien groeien en zullen de voortgang van de groei in de gaten houden.

Haagplanten Heijnen kweekt kwaliteitsplanten door passie en solidariteit van de medewerkers te combineren met toewijding en betrokkenheid.

We leveren ook extra werk waar andere kwekerijen niet aan kunnen voldoen. We verplaatsen, knippen en ondergraven de planten regelmatig. Op deze manier wordt de kluit sterker en groeit deze sneller. Hierdoor wordt de kans op falen verminderd.